A bicajosok sem angyalok

Nem az a legidegesítőbb a biciklisekben, hogy szabálytalankodnak, hanem az, hogy meg vannak arról győződve, hogy igazuk van.

Amennyiben van egy bringás sztorid, küldd el nekem, és posztolom. bpfopolgarmester kukac gmail pont com

Friss topikok

Linkblog

A biciklivadász

2009.01.19. 13:08 Mikulás

Minden ízében ebbe a blogba kívánkozik az a sztori, amelyet egy pártfunkci és a tahó biciklis vidám kis közjátékából alakult ki.

Személyesen is ismerem Vadász János, egykori szakszervezetis vezetőt, aki a legelső pillanatban átállt a hatalom oldalára, amikor erre alkalom kínálkozott. Medgyessy Péter mellett egy akármilyen bizalmi, őrsvezető lett, kapott egy hivatali gépkocsit, hivatali titkárnőt, fizették a hivatali telefonját, személyes véleményem szerint mindezzel Vadász társadalmi hasznossága ki is merült.

A lényeg, hogy Vadász úgy érezte, ő már elég menő ahhoz is, hogy egy pisztolynak látszó riasztópisztolyt hordjon magával, és csak az alkalomra várt, hogy egyszer ki is vegye a kesztyűtartóból, hogy megmutathassa, ki is ő valójában. Ezt az alkalmat a "tahó biciklis" adta meg, akivel közlekedési konfliktusba keveredett.

Egy hétköznapi kis kurvaanyázából a Kodály Köröndön, tisztességes bűncselekmény lett, kíváncsian várjuk a fejleményeket.

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hulyebringas.blog.hu/api/trackback/id/tr67887825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

trewq 2009.01.19. 13:51:48

Az ügyészség szerint valódi pisztoly volt. Vadász szerint csak játékpisztoly volt, miközben valódi pisztolya is van, de becsszóra nem azt vette elő.
De legalább túlélte a bringás, nem úgy mint a másik esetben csepelen.

KAMA3 2009.01.19. 15:03:17

és 302000 forintos kárt tett a kocsijában, azáltal, hogy fél kézzel a B oszlopnál fogva visszahúzta a kocsit.

Na De kérem...

Thyb 2009.01.20. 18:36:22

Pedig szerintem is korrektebb lett volna, ha a te képedbe nyomja egy zebrán elsőbbséget nem megadó alkalom kapcsán. Elvégre te mégis csak egy nagytiszteletben álló gyalogos vagy aki bár ismeri a kreszt, azt esze ágában sincs betartani.

Valaki-bárki (törölt) 2009.01.20. 20:24:56

Gratulálok,ha KRESZ probléma adódik mi sem természetes,hogy pisztollyal vagy annak látszó tárgyal intézzük el a dolgot.S ezen felbuzdulva vehetnénk egy nagy puskát s mindenkinek a hátsójába lőhetnénk aki a Bajcsy Zs. és Oktogon közti Andrássy úti szakaszon a bringa sávra idiótán vagy teljesen rááll vagy parkol.Mindazonáltal,hogy ők is ismerik a KRESZ nevű dolgot.
Tiszta szégyen ami itthon folyik.
süti beállítások módosítása